Ontwerpen & Aanleg

Tuinontwerp

Een tuin begint met een idee. Een idee dat vervolgens zo goed als mogelijk moet worden omgezet naar de realiteit. Tuinaanleg Fastré kan u daarbij helpen. Allereerst kijken wij samen met onze klanten naar de wensen en de realiseerbaarheid daarvan, om vervolgens in samenwerking met onze tuinarchitect over te gaan tot het schetsen van een ontwerp. U krijgt van ons altijd een vrijblijvende prijsofferte.

Als het ontwerp en de prijs naar uw wens zijn gaan wij over tot de realisatie van uw tuin. Aangezien een tuin een heel persoonlijk iets is, geven we de grootst mogelijke aandacht aan de uitvoering van de werken, om de tuin precies zo te realiseren als u deze in gedachten heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring liggen alle soorten van tuinen binnen ons bereik. Contacteer ons gewoon met uw ideeën, dan bekijken wij samen de mogelijkheden.

Tuinaanleg

Onderhoud

Uiteraard vraagt een mooie tuin ook om onderhoud, zoals bijvoorbeeld het winterklaar maken of het betere snoeiwerk. Als u wilt kan u dus na de aanleg ook het onderhoud van uw tuin aan ons uitbesteden. Maar uiteraard staan wij voor iedereen klaar, ook als we uw tuin niet hebben aangelegd.