Afsluitingen

Beschermd

Dat is hoe u zich in uw tuin zou willen voelen. Een plek die alleen van u en uw familie is, waar u onbezorgd kan uitrusten. Dat wil uiteraard niet zeggen dat u metershoge muren om uw tuin moet bouwen, dat zou alleen maar het tegenovergestelde effect van beperking teweegbrengen. Toch is het altijd een goed idee om uw tuin af te sluiten of te omheinen om zeker te zijn van uw privacy.

Wij bieden u vele verschillende soorten afsluitingen en omheiningen, die zelfs in hun simpelste vorm van uitermate goede kwaliteit zijn. Daarbij begint het aanbod eigenlijk met een simpele afzetting in kastanjehout met staaldraad en loopt deze, via Bekaert-afsluitingen, tot houten schotten en nog meer. Daarnaast horen ook poorten tot ons ruime gamma.

Kwaliteit

Materiaal

Zoals u al heeft kunnen lezen kan u om die privacy in uw tuin te garanderen gebruik maken van verschillende materialen, precies zoals u het wilt. Dat betekent dat wij draad, hout, ijzerwerk en zelfs beton kunnen gebruiken. Met andere woorden, ook die metershoge muur behoort tot de mogelijkheden, als u dat wilt.